Friday, March 5, 2010

dah lepas

walaupon bende ni dah lama tapi nak update jugak..tak kira!
haha..rasa macam cakap sorang-sorang but tak pe la kot..untuk tatapan aku jugak nanti..hihhi~mulanya nak cerita pasal annual grand dinner masa 29hb januari..dah lepas da pon..wahh..tak sangka rupanya ramai yang betul-betul ikut tema..cayalah..best!!

bila dah tiba masuk kolej balik...aduyaiii..budak-budak housemate aku ni pulak buat plan nak pegi genting..aduhh..aku baru lepas pegi,tapi demi dorang aku pegi jugak walau berabis agak banyak time tu..bajet pegi balek..tido sehari semalam kat hotel 1st world..huhu tapi yang penting aku puas..yahoooo!

aku banyak lagi cerita & benda-benda yang berlaku tapi cuma update apa yang aku rasa best & nak je la k..hehe..yang lain tu cuma plan & benda biasa je..lalalala,jumpa lagi :)








www.tips-fb.com (jgn nak like sgt..kih3) sila la LIKE eyh if suke:)

1 comment:

nabila said...

salam..
nk tnye..
coding lagu ambik kt mne..?
nk cri lgu