Wednesday, February 3, 2010

ouh 'saya'

aku sebenarnya dalam mood malas nak update tapi di gagahkan untuk mengupdate baby aku ni..haha..banyak benda aku nak update tapi bila dah duduk depan lappy ni..tetiba aku jadi blur..entah..pasal aku tak tahu nak update apa nih(sambil fikir-fikir nak tulis apa lagi,makan kuaci jap r)

walawei...tengok la bulan january aku..berapa je yang aku update..aishhh..agak bizi r lately tak boleh nak update...bukan tak boleh..aku je yang letih nak menaip kot..mood malaz tu sentiasa menguasai diriku..wahaha~

actually,sepanjang minggu belajar aku aku tak puas hati la dengan math computing..bengang~
wuhuhu..tak pe..nanti balik fahamkan sendiri..hahaha..kalau macam tu serupa aku tak payah datang kelas..nasib la aku ni beriman sikit..muka suci..walaupun aku tahu hari-hari 'dia' akan cakap camtu..aku datang jugak la kelas dia dengan harapan dia berubah..hahaha(whoa!tinggi plak impian ni)haha;p

well..harap korang semua sentiasa view my blog and terjah-terjah la iklan nuffnang aku yang tak seberapa tu..insyaAllah aku akan merajinkan diri sentiasa mengupdate baby aku ni..hee~

rabu ni??
QUIZ math computing..sedia-sedia!
study..zaaaazzzzzz

www.tips-fb.com (jgn nak like sgt..kih3) sila la LIKE eyh if suke:)

4 comments:

S.I.T.I said...

hye...suke tengok blog cikfiera nie.. leh ajar tak camane cikfiera wat gambar love2 gerak2 kat tepi url cikfiera tuh??pls ajarkn sy ek?tengs.. :)

illmie rozlan said...

eyt..x bgtau ada blog..haha....eyt..link r blog aku..nnti aku link blik...:)

cpu said...

posting yang sangat menarik....

♥fiera♥ said...

tankz all :)
sudi la jenguk2 :)