Monday, February 1, 2010

still alive

rindunyeee kat baby blog aku nie..cian aku tak jaga makan minum kau semua..haha~
untuk my followers jugak and bloggers..sori tade update baru dari i..;)

sangat..sangat..sangat bizi kot..huhu..entah la
rasa macam takde mase nak update..jenguk pun sekali sekala je..

jadi,cerita kat sini..aku dah masuk college balek untuk meneruskan semester kedua aku pulak..dah register and dah week ke-3 da pun..suasana,kelas,classmate and lecturer..
sedikit berbeza dari dulu..aku pun tengah try-try untuk biasakan diri dengan keadaan tu~
aku dapat section 17..ade la same dengan berapa org dak kelas dulu..budak-budak kelas tu pun not bad..boleh tahan otak dorg ni..saingan sengit tuk dptkan pointer yg lg tggi ni~
ahahahha...

brpe mggu tu..dlm 11 ke 12hb jan aku da dpt loan MARA..haha
sukenye aku..nseb bek la jd org yg trcpt gak dpt loan tu..time tu tak rmai yg tahu cek mara da ade..segelintir je..aku pon dpt tahu dr kwn-kwn jgk..aritu,dgn tak malunya aku masuk office department mara yg sediakan psl loan-loan ni..dgn muka tebal..aku mintak la..hahaha
nseb bek dpt jgk...shukew~ mane taknya..dah la lambat..duit nak bayar itu ini lg..sekrg2nya da dpt tak de aku risau lagi..;)

cukup la setakat ni post ni keyh..tatau nak taip ape lak~

www.tips-fb.com (jgn nak like sgt..kih3) sila la LIKE eyh if suke:)

3 comments:

@rE_zE@M said...

kau dpt loan mara???
meh blanje aku..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

adam nak fiera belanja cekerem!!

♥fiera♥ said...

are zeam : amboi..sesedap kau
kau dlu OKB gak..tak blnje aku pon ;p

akak : eh2..eskrem 50sen pon bleh..haha