Friday, December 18, 2009

boys over flowers

post hari ni saje nak bgtahu yang aku minat boys over flowers..hensem w0oo..suke!dulu mase cerita ni tayang kat kbs world aku tak layan sangat cume sekarang ni sejak dah tayang kat 8tv suka pulak aku tengok..aku nak bgtahu yang aku minat kim joon selaku song woo bin dalam cerita ni..comel gila time dia senyum..best la cerita ni pasal seorang perempuan miskin yang dapat belajar kat sekolah orang kaya then lama-lama geng f4 ni ada dua orang suka kat dia..tangkap cintan r kiranya..tapi gurl ni syok kat ji hoo mule-mule tuh..orait la pape pon nanti korang tengok la walaupun dah tengok..hehe..'tangkap cintan' kat kim joon pulak..haha..tengok k setiap isnin sampai la jumaat 8.30 malam kat 8tv..hahaha..(promo pulak aku nih)

F4:



KIM JOON
lee jun kim Pictures, Images and Photos



yang gamba atas ni la kim joon aku 'tangkap cintan' tu..hahaha..comel tak?oke?

then gamba ats ni kim bum..mula-mula suka dia ni sebab comel gila time senyum dengan mata sepet dia..haha tapi tak pe dia ni boleh oke..kim joon JANGAN!

yang atas ni F4 dalam cerita boys over flowers



www.tips-fb.com (jgn nak like sgt..kih3) sila la LIKE eyh if suke:)

9 comments:

@rE_zE@M said...

apsal bdak pmpoan suke tgok cter korea n jpon???

♥fiera♥ said...

sebab best la..cube layan
muke org korea pon cute2 deh
hahahaha

cik EPAL said...

suka gu jun pyoooooooooooo :)

♥[perL]♥ said...

a'aa best citee tuu..

ahmad said...

tengah download cita ni....hehehe

♥fiera♥ said...

cik epal :
yes2..but i lg ske kim joon
hehe;)
tp better jun pyo dgn jan di..sesuai

♥fiera♥ said...

ahmad:
wah..bestnye..hehe;)

Lestari said...

best memang best. tak best kat tb8 tuh di tuka bahse cine. eheh. kalu tengok dalam korea lagik masyukkkkk

♥fiera♥ said...

lestari:
haha
tau xpe kn
bhse mndarin dorg ckp tuh
huhu;)