Wednesday, December 30, 2009

finally keluar CGPA

finally keluar jugak cgpa erk..aku ingat nanti dalam 1 ke 5 januari ke macam yang aku dengar
last-last..keluar jugak...liat dan lambat betul nak keluar..aha~
setiap hari la kot aku bukak
sebenarnya nak tengok pps tu
sambil-sambil tu buka la my profile
then tekan punya tekan dekat
academic information
fuhh..ada cgpa!!!
dah keluar..haha
kali ni baru la aku bgtahu parents aku result..
sebelum ni punya pre-endorsed aku tak bgtahu dorang pun
parents tanya..pandai la aku jawab
'ala..lambat lagi nak kuar tuh..'aha^_~
tapi macam yang aku dah tahu betul la cgpa yang aku kira sebelum ni
macam eiyra cakap..thanks eiyra..sayang ko manyak-manyak
tu berkat ko tolong kira la tu kot
alhamdulillah..setakat tu usaha & belajar aku setakat semester satu ni
berkat kata-kata semangat dari lecturer kelas agama
'first & 2nd sem do the best sebab subek untuk mula-mula ni
insyaAllah senang & boleh catch up lagi
nanti takut dah makin naik sem nanti susah nak dapat cgpa bagus
nanti bila dah akhir sem hpnga tak berapa bagus sangat pulak'
ok ustazah yang baik hati
insyaAllah saya simpan kata-kata ustazah tuh
pejam celik je dah habis satu semester
cuti?aiyoo..cuti semester pun dah nak habis
lebih kurang seminggu je lagi
mula la untuk subjek baru,classmate baru,lecturer baru dan azam baru
(tapi dalam hati ni aku mintak la dapat sama dengan sape-sape
sekurang-kurangnya dak bilik aku ke,
paling tak pun dak rumah pun ok la jugak tu)
amin...moge-moge
insyaAllah..next semester kekalkan & lebih tingkatkan prestasi
amin..kawan-kawan kptm
result korang pun power beb..gud luck ok!

tapi?lagi satu je ni
bila la duit MARA aku nak dapat ni?
hehe


www.tips-fb.com (jgn nak like sgt..kih3) sila la LIKE eyh if suke:)

3 comments:

sasha* said...

cmne puas hati tak result?

Arusbeta said...
This comment has been removed by the author.
♥fiera♥ said...

sasha:
alhamdulillah
puas hati..hehe;)