Thursday, December 10, 2009

finally..result

seperti yang semua pelajar kptm tunggu & mendebarkan
dan seperti yang telah di beritahu
aku pon dengan segera membuka
(ayat skema..haha)
campus management system Kolej Poly Tech MARA KL
(untuk semua student kptm lorh)
dan aku pon login dengan user dan password aku
hahhh..aku dah nampak
aku pon tekan

'pre-endorsed final result'
wOw...nampaknya result final exam da keluar dah
tapi cume belum ade pointer lagi
cume ade gred..huhu..sekarang ni x sabar nak tawu pointer je
nampaknya dah habis untuk satu sem
dan nampaknya hanya itu la hasil yang aku dah usahakan selama ini
aku??hurm...puas hati la jugak
cume sekarang ni aku nak tunggu pointer keluar je
sebab aku pon tak sangka tu result aku
yela..subjek yang aku harapkan syukur sangat dapat pon A..hehe
cume IT memang aku tak harapkan lagipon dalam kelas IT memang aku main-main..haha..lecturer tak berapa best r..pada aku boleh la kot satu B-
yang lain alhamdulillah bagus dan oke macam aku harapkan
tinggal la untuk aku sedia ke next semester
tunggu oke..6hb jan 2010 aku datang daftar
'sedia ke next sem'

www.tips-fb.com (jgn nak like sgt..kih3) sila la LIKE eyh if suke:)

3 comments:

SilentThinker said...

Tahniah!!! usaha lagi sem depan,
all the best (^_^)

yuyuEyuliAnayusOf said...

wah, mest tinggi pointer ni.. :)

♥fiera♥ said...

eh..pointer tak tahu lagi la
debar gak..hehe
biase je yuyu;)))